Cròniques d'un club d'escacs

12-1-2019. INICI DE LA LLIGA CATALANA

Comença la competició.

El diumenge 20 de gener comença la Lliga Catalana, i nosaltres competirem amb tres equips, un any més.

El primer al grup 1 de la Primera divisió, amb equips molt forts i buscant aquells punts necessaris per tenir un marge en el curs de tota la lliga.

El segon, si bé, en els darrers anys, ha competit sempre lluitant pels primers llocs, enguany es trobarà al grup 2 de Preferent, amb equips molt sòlids, que faran molt difícil aconseguir el punt en disputa.

Finalment, el tercer equip que torna a la categoria de Segona provincial al grup 3. En un grup amb equips molt dispersos geograficament, el que significa alguna sortida complicada, que per sort són poques.

Globalment, el club passa d'una llista de 52 jugadors a 45, però cal tenir en compte que de necessitar setmanalment 28 jugadors, passem a la xifra de 26. Entre les baixes la del primer jugador Joan Mellado, que com a professional que és, ha escollit una altra opció pel que fa a la competició, encara que actuarà com a delegat del primer equip.

Els nostres equips competiran els diumenges, en el nostre local, a les 9:30 hores, alternant una setmana el primer equip a casa, i els altres dos fora, o segon i tercer a casa, i primer a fora.

Convidem a tot el públic en general, que vingui a presenciar les partides.
Cròniques