Cròniques d'un club d'escacs

14-12-2017. BONES FESTES I PRIMER ANIVERSARI

Molt bones Festes de Nadal i Feliç any nou, us desitgem a tots.
I enmig d'aquestes festes, concretament el dia 27 de desembre, farà un any del funcionament d'aquesta pàgina web. De la mateixa, no s'ha fet molta publicitat, a banda dels contactes habituals del club, ja que el que es pretén, és un rendiment ple de tot el seu contingut, i en aquell moment fer la publicitat que calgui.
Així per exemple, ha tingut una especial rellevància el funcionament intern del registre de jugadors en la competició per equips, les notícies publicades, tan les que genera el club, com les d'àmbit mundial, la història del club, i altres. Si bé, algunes coses concretes, no acaben de tenir prou acceptació, per exemple, la participació en comentaris a les notícies, la publicitat de tornejos, que les persones registrades poden fer, algunes pàgines dedicades a tornejos que ja no es juguen, etc. Potser tot és per la manca de publicitat total.
Però tot això, anirà millorant en el futur, ja que tan aviat com finalitzi la competició per equips, es posarà fil a l'agulla, i duri el temps que duri, tot el portal experimentarà canvis notables. En principi el disseny ha de renovar-se totalment, els comentaris hauran de ser més participatius, hi hauran els típics problemes periodístics del dia, amb una posició al tauler a resoldre, i altres coses que el temps ens farà saber.
Així doncs, que a gaudir de les Festes Nadalenques, i bona competició en la Lliga Catalana.
Cròniques